Δωρεάν ποτά με βάση τα μεγέθη του στήθους

Image Νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Σιγκαπούρη  επιβραβεύει τις  γυναίκες  με δωρεάν ποτά με βάση τα μεγέθη του  στήθους τους..

 

Το κλαμπ OverEasy αντικαθιστά το παραδοσιακό "Ladies Night" με το "Fill My Cups" τέχνασμα όπου κάθε η γυναίκα με Α μέγεθος στήθους θα έχει  ένα δωρεάν ποτό, B-δύο , C-τρία και τέλος κάθε γυναίκα με μέγεθος D μπορεί να διεκδικήσει ένα δωρεάν μπουκάλι βότκα.
 
Οι γυναίκες δεν χρειάζεται καν να δείξουν τα στήθος τους για να ζητήσουν δωρεάν ποτό. Η OverEasy χρησιμοποιεί ένα αρσενικό και ένα θηλυκό δικαστή να διαπιστώσει το μέγεθος  κάθε γυναίκα.
 
Ο Cheryl Ho, εκπρόσωπος του OverEasy αναφέρει στην China Press «Δεν είμαστε σίγουροι αν τα στήθη με εμφυτεύματα θα επιβραβεύονται".
 
Είναι προφανές ότι ο "δικαστής μεγέθους στήθους"  αναμένεται να γίνει μια από της πιο περιζήτητες δουλειές  στην Ασιατική χώρα. Για όσους ενδιαφέρονται, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό να μπορούν να υποβάλουν βιογραφικά και πολίτες άλλων χωρών
                                   
 
Προηγούμενο   Επόμενο
 

Αναζητηση

 

Επικοινωνηστε... ΤΩΡΑ!

Κάντε τώρα την αφιέρωση σας στον Melody τηλεφωνικά στο 2892053370

Στείλτε μας e-mail στο Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε και ακούστε το αγαπημένο σας τραγούδι.

Και από το κινητό σας στείλτε μήνυμα γράφοντας Α2 αφήνετε κενό ακολουθεί το μήνυμα σας και το στέλνετε στο 54 660

 

Ενημερωτικό Δελτίο