Τα 7 μυστικά για μακροζωία

 ImageΗ Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία δημοσίευσε μια λίστα στην οποία καταγράφει τα επτά μυστικά για την καλή υγεία της καρδιάς και του οργανισμού γενικότερα. Πρόκειται για συμβουλές οι οποίες οδηγούν τον άνθρωπο στο να ζει μια μακρά και χωρίς πολλά προβλήματα υγείας ζωή...

Σύμφωνα με τους αμερικανούς ειδικούς, δεν πρέπει να καπνίζουμε, πρέπει να διατηρούμε κάποιο επίπεδο σωματικής άσκησης, να διατηρούμε τη σιλουέτα μας και να μην παίρνουμε περιττά κιλά, να έχουμε υγιεινό διαιτολόγιο και να ελέγχουμε συχνά τα επίπεδα χοληστερόλης, σακχάρου, καθώς και την αρτηριακή πίεση.

Τα αποτελέσματα σχετικής έρευνας έδειξαν ότι όσα άτομα ηλικίας 50 ετών ακολουθούν πιστά αυτές τις συμβουλές ζουν για άλλα 40 χρόνια χωρίς να αντιμετωπίσουν ποτέ καρδιακά προβλήματα ή να υποστούν εγκεφαλικά επεισόδια. «Αν καταφέρει κάποιος να ακολουθήσει αυτόν τον τρόπο ζωής,θα διατηρεί πάντοτε νέα την καρδιά του.Θα ζήσει περισσότερο, θα ζήσει χωρίς προβλήματα υγείας και θα έχει πολύ καλή ποιότητα ζωής ως ηλικιωμένος, αφού δεν θα χρειάζεται να παίρνει πολλά φάρμακα ή να χρειάζεται συχνά ιατρική φροντίδα» αναφέρει στο πόρισμα ο Ντόναλντ Λόιντ, καθηγητής Καρδιολογίας και επικεφαλής της ομάδας που το συνέταξε.
                  

 
Προηγούμενο   Επόμενο
 

Αναζητηση

 

Επικοινωνηστε... ΤΩΡΑ!

Κάντε τώρα την αφιέρωση σας στον Melody τηλεφωνικά στο 2892053370

Στείλτε μας e-mail στο Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε και ακούστε το αγαπημένο σας τραγούδι.

Και από το κινητό σας στείλτε μήνυμα γράφοντας Α2 αφήνετε κενό ακολουθεί το μήνυμα σας και το στέλνετε στο 54 660

 

Ενημερωτικό Δελτίο