Θανατηφόρα η καθιστική ζωή

Image Μία ακόμη έρευνα έρχεται να επιβεβαιώσει προηγούμενες που έχουν δείξει ότι η καθιστική ζωή είναι επιβλαβής για την υγεία του ανθρώπου...

Οι έρευνες έχουν δείξει ότι τα άτομα που βρίσκονται... κολλημένα στην καρέκλα πολλές ώρες ημερησίως θα υποστούν τις συνέπειες αυτού του τρόπου ζωής τους, ακόμη και αν βρουν χρόνο για να ασκηθούν.

Επιστήμονες της Σχολής Επιστημών Αθλητισμού και Υγείας της Σουηδίας αναφέρουν ότι όσοι περνούν πολλές ώρες την ημέρα καθήμενοι έχουν αυξημένες πιθανότητες να αναπτύξουν διάφορες παθήσεις (παχυσαρκία, καρδιακά προβλήματα κτλ.), ορισμένες από τις οποίες μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και στον θάνατο. «Επειτα από τέσσερις ώρες καθήμενοι το σώμα αρχίζει να στέλνει επιζήμια σήματα στον οργανισμό:τα γονίδια που ρυθμίζουν τα επίπεδα σακχάρου και λίπους διακόπτουν τη λειτουργία τους» αναφέρουν οι ερευνητές στο άρθρο τους στην επιθεώρηση «Journal of Sports Μedicine».            

 
Προηγούμενο   Επόμενο
 

Αναζητηση

 

Επικοινωνηστε... ΤΩΡΑ!

Κάντε τώρα την αφιέρωση σας στον Melody τηλεφωνικά στο 2892053370

Στείλτε μας e-mail στο Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε και ακούστε το αγαπημένο σας τραγούδι.

Και από το κινητό σας στείλτε μήνυμα γράφοντας Α2 αφήνετε κενό ακολουθεί το μήνυμα σας και το στέλνετε στο 54 660

 

Ενημερωτικό Δελτίο