Το "Twilight" μόδα και στα δόντια

ImageΗ μόδα ξεκίνησε από τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά γρήγορα επεκτάθηκε και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Πριν από μερικές μέρες αίσθηση προκάλεσε στη γειτονική Ιταλία η περίπτωση μιας 21χρονης φοιτήτριας ψυχολογίας, η οποία αποφάσισε να πληρώσει 400 ευρώ για να αποκτήσει το χαμόγελο του κόμη Δράκουλα...

 Συγκεκριμένα, η νεαρή Ιλένια Ντελ Τζούντιτσε επιδίωξε να υποβληθεί σε μια ειδική διαδικασία επιμήκυνσης των κυνοδόντων της. «Επισκέφτηκα τον οδοντογιατρό μου και του ζήτησα να μου μακρύνει τους πάνω κυνόδοντες» λέει η 21χρονη. «Ηταν πιο δύσκολο να εξηγήσω στον γιατρό και τους γονείς μου το λόγο αυτής της επιθυμίας μου, παρά να την πραγματοποιήσω. Με 400 ευρώ απέκτησα την όψη του κόμη Δράκουλα. Παρ’ όλα αυτά δεν ονειρεύομαι να δαγκώσω κανέναν στον λαιμό!»

Μετά το αρχικό σοκ ο γιατρός της Ιλένια έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι πρόκειται για μια απλή οδοντιατρική διαδικασία. «Για να επιμηκύνουμε τα δόντια κατά δύο χιλιοστά χρησιμοποιούμε συνθετικές ρητίνες. Η διαδικασία αυτή δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα στη μάσηση ή την ομιλία. Μάλιστα η Ιλένια είχε μικρά διαστήματα στο κάτω τόξο, τα οποία μπόρεσαν να “φιλοξενήσουν” τις πάνω άκρες. Ας σημειωθεί πάντως ότι το αποτέλεσμα είναι αναστρέψιμο. Οποτε ο ασθενής το θελήσει, μπορεί να αφαιρέσει τις πρόσθετες ουσίες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιταλός οδοντίατρος Μάσιμο Γκουϊνταρέλι. Μετά την τεράστια επιτυχία του «Twilight», που παρουσιάζει την ιστορία αγάπης ανάμεσα σε δύο βρικόλακες, ο γοητευτικός Ρόμπερτ Πάτινσον και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές αυτής της σκοτεινής ταινίας έχουν οδηγήσει πολλούς φαν σε ακραίες συμπεριφορές.

 
Προηγούμενο   Επόμενο
 

Αναζητηση

 

Επικοινωνηστε... ΤΩΡΑ!

Κάντε τώρα την αφιέρωση σας στον Melody τηλεφωνικά στο 2892053370

Στείλτε μας e-mail στο Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε και ακούστε το αγαπημένο σας τραγούδι.

Και από το κινητό σας στείλτε μήνυμα γράφοντας Α2 αφήνετε κενό ακολουθεί το μήνυμα σας και το στέλνετε στο 54 660

 

Ενημερωτικό Δελτίο